Homepagina
Hondenuitlaat service
Hondenvoer service
Foto album
Links


Ton Bruins
Vogelzang 16
8141 BH Heino
Tel. 06-51579490
Bank rekening:
NL54ABNA0445192631
email
Voor wie ?
Voor alle hondenbazen in de omgeving van Heino, Wijhe, Lierderholthuis en Hoonhorst (gemeente dalfsen) die zijn of haar hond een fijne wandeling toewenst en daar zelf om verschillende redenen niet aan toe komt.

Bijvoorbeeld:
Socialisatie is een belangrijk aspect in een hondenleven. Een angstige hond leert in de roedel dat het helemaal niet eng is en omgaan met soortgenoten juist leuk is. Hij leert op deze manier zijn oerinstincten kennen en zal merken dat er ook voor hem altijd een plaats zal zijn in de groep.

Wat voor u de reden ook is, Affinity garandeert uw hond een gezellige en plezierige Tijd met soortgenoten om mee te spelen, te rennen en te ravotten.
Kennismaking
Voordat uw hond meegaat, kom ik graag bij u thuis langs om kennis te maken met u en uw hond. Er wordt onder andere gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond.
Tevens wordt de werkwijze van het uitlaten toegelicht. Besproken wordt hoe vaak de hond meegaat en ik zal u een overeenkomst voorleggen, waarin een aantal zaken worden vastgelegd zoals een sleutelcontract, verzekeringen en inentingen van uw hond.

Uiteraard kunt u ook aangeven wat u van een uitlaatservice verwacht. Bijvoorbeeld als u uw hond aangelijnd mee wil laten gaan of dat u het belangrijk vindt dat de hond na het wandelen handdoekdroog wordt thuis gebracht. Uw hond zal in ieder geval moe en voldaan weer thuis komen.

Werkwijze
Op de afgesproken dagen komen wij de hond bij u thuis ophalen. U kunt zelf kiezen of wij een sleutel meenemen van uw huis of dat u zorgt dat er iemand thuis is op het moment dat we uw hond komen halen. Nadat ook de andere honden zijn opgehaald, gaan we naar de uitlaatlocatie. De bus is door middel van kennels speciaal ingericht voor het vervoer van honden. Hierdoor wordt voorkomen dat uw hond zich onprettig voelt doordat hij met meerdere honden in een kleine ruimte zit. Ook is de bus uitgerust met een ventilator zodat de honden voldoende frisse lucht krijgen.
Uw hond wordt uitgelaten op een locatie waar zich ook een kanaal bevindt. Een lekkere duik in het water is voor veel honden een plezierige bezigheid, zeker als het warm weer is. Het is de bedoeling dat iedere hond na verloop van tijd los kan lopen. Na een wandeling van ongeveer 45 a 60 minuten stappen we met z’n allen weer in de bus en breng ik uw hond weer thuis. Bij thuiskomst zal een hondenkoekje niet ontbreken…
Op dit moment start ik mijn uitlaatronde om ongeveer 11 uur ’s morgens. Uiteraard hangt het van de hoeveelheid honden af en de route die ik moet rijden hoe laat uw hond weer thuis is. Later dan 13.00 of 13.30 wordt het meestal niet. Wilt u dat uw hond later in de middag wordt uitgelaten of ’s avonds is dat altijd af te spreken uiteraard. Ook de zaterdag is hiervoor een optie.
Voorwaarden
Welke honden kunnen mee ?
Werkgebied
We laten honden uit in Heino (gemeente Raalte), Wijhe, Lierderholthuis en Hoonhorst (gemeente Dalfsen).
We richten ons uiteraard ook op de buitengebieden rondom Heino. De busrit voor de hond moet echter niet te lang zijn. In onderling overleg is er echter altijd wel een oplossing te vinden.
hond honden uitlaatservice uitlaten heino wandelen hondenuitlaatservice affinity