Homepagina
Hondenuitlaat service
Hondenvoer service
Foto album
Links


Ton Bruins
Vogelzang 16
8141 BH Heino
Tel. 06-51579490
Bank rekening:
NL54ABNA0445192631
email
Even voorstellen...
Uiteraard wilt u graag weten met wie uw hond meegaat.
Mijn naam is Ton Bruins en ik woon in Heino samen met mijn vrouw Jeanette. Oorspronkelijk komen we uit Zwolle, maar sinds februari 1994 wonen we in Heino. Als kind ben ik van huis uit opgegroeid met honden en onlangs kreeg ik de kans hondenuitlaatservice Affinity over te nemen. Uiteraard heb ik zelf ook een hond en wel een bouvier, genaamd Macho. Een topper!

Ik wandel inmiddels met veel plezier met honden op een mooie locatie op korte afstand van mijn woonadres. Op de uitlaatlocatie kunnen de honden rennen, spelen en zwemmen in het aangrenzende kanaal. Mijn vrouw leeft zich in haar vrije tijd uit met haar paard. Dieren spelen dus een belangrijke rol in ons leven. Het is voor mij belangrijk dat de honden ook plezier hebben, lekker kunnen ravotten en goed uitgelaten weer thuis worden afgeleverd. De klant moet uiteraard ook tevreden zijn. Mijn motto is dan ook: "Blije honden, tevreden bazen".
Op dit moment verdiep ik mij in het gedrag van honden door er veel over te lezen en in de nabije toekomst wil ik cursussen gaan volgen zodat ik het gedrag van honden nog beter zal gaan begrijpen.
Hopelijk laat ik binnenkort uw hond ook uit!
Hondenopvang
Ik ben ook beschikbaar om honden bij mij thuis op te vangen als U bijvoorbeeld op vakantie bent of een weekend een adres nodig heeft om uw hond onder te brengen. Vaste klanten zijn blij als hun hond bij mij kan logeren. In een huiselijke sfeer vang ik uw hond op en niet in de kille omgeving van een andere hondenopvang waar ze veelal in een hok zitten. Uiteraard geldt dit niet alleen voor vaste klanten waarvan ik de hond al uitlaat, iedere hond is welkom!
Over de website
Alles wat u over hondenuitlaatservice Affinity wilt weten is eenvoudig terug te vinden op deze website! In het menu, links van deze pagina, kunt u voor de volgende onderwerpen kiezen:
Hondenuitlaat service:Voor wie? Kennismaking, werkwijze, voorwaarden, werkgebied
Hondenvoer service:Voor het bestellen van premium kwaliteit hondenvoer
Foto album:Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden...
Links:Een snelle route naar andere nuttige websites
Tarieven
maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur. Prijzen zijn incl. 21% BTW en voorrijkosten.
Het is natuurlijk altijd mogelijk dat ik uw hond 2x per dag of in de avond uitlaat!
hond honden uitlaatservice uitlaten heino wandelen hondenuitlaatservice affinity